Sannewel
over sannewel.

"Straight
to the point!"

over sannewel.

"Regelen, organiseren en veel ballen in de lucht. Ik werk graag samen met gedreven, inspirerende ondernemers.”

 

Mijn naam is Sanne, maar dat had je wellicht zelf al ingevuld. Als mijn ouders op jonge leeftijd tegen mij zeiden: “Sanne dat gaat niet”, was mijn antwoord steevast: “Sannewaaallll”. Jep, ik dacht dat ik alles kon. Dat zit er nog steeds wel een beetje in hoor. En, als ik het niet zelf kán, weet ik wel iemand die het wél kan. Superhandig in mijn vakgebied want dat heeft er in mijn carrière voor gezorgd dat mijn klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat het wel goed komt als ze iets aan mij uitbesteden. Goed, vandaar dus mijn bedrijfsnaam: Sannewel. Inclusief punt trouwens: recht-toe, recht-aan. Cut the crap. Straight to the point. 

 

Intussen heeft de ervaring mij geleerd dat je niet alles zelf kunt en moet willen kunnen. Tijd is relatief maar dat een werkweek een begrenst aantal uren heeft (of moet hebben..) zal iedereen met me eens zijn. Ook al vind ik het tof om alles zelf te onderzoeken en doen, heb ik ook geleerd dat ik keuzes moet maken. Doen waar ik goed in ben en andere zaken schrappen of uit te besteden. Practice what you preach, right ;-). Dat is namelijk wat ik ondernemers adviseer: focus op je corebusiness, stop daar al je tijd en energie in en besteed uit waar je niet goed in bent of wat je niet leuk vindt. Et voila! Aan wie besteed je die randzaken uit? Aan een virtual assistant. Dat doe ik zelf inmiddels ook door samen te werken met andere VA's, zodat ik mijn klanten optimaal kan bedienen. 

 

Omdat ik werken op projectbasis het tofst vind, het liefst samenwerk met gedreven en inspirerende ondernemers én omdat mijn eigen ondernemersbloed al jaren kriebelde, ben ik in 2015 Sannewel. gestart. Als personal sidekick ondersteun ik, samen met mijn team, inspirerende ondernemers in hun bedrijfsvoering. 

Sanne

Leeftijd: 32
Werkervaring:
14 jaar. 10 bedrijven & 17 managers in loondienst ondersteund. Sinds juni 2015 fulltime ondernemer en vanuit daar reeds met diverse opdrachtgevers mogen samenwerken.
Opleiding: MBO Directiesecretaresse, HBO Management, NLP Practitioner.
Sign: Leeuw (yes, passievol en expressief maar ook geordend en rustig)
Favoriete drankjes: Cappuccino of spa rood
Favoriete boeken: James Worthy (J.Worthy), De vierde dimensie (H.P.Roel), De essentie van synchronisch leven (D. Chopra), 7 habits (S. Covey), Master your Mindset (M. Pilarczyk).
 

Way of working: pragmatisch, efficient, actiegericht, oplossingsgericht.

Ideale klant: dienstverlener, communicatief vaardig, down to earth, trainer / coach in softskills
Vakantieland: Azië so far (m.n. Thailand en Bali), exploring the rest ;-)
Ontspant met: yoga en meditatie of met een boek in de zon.
Verborgen talent: schrijven
Houdt van: samen eten, drinken, goede gesprekken voeren en lol trappen.