Sannewel
over sannewel.

"Straight
to the point!"

over sannewel.

"Regelen, organiseren en veel ballen in de lucht. Ik werk graag samen met gedreven, inspirerende ondernemers.”

 

Mijn naam is Sanne, maar dat had je wellicht zelf al ingevuld. Als mijn ouders op jonge leeftijd tegen mij zeiden: “Sanne dat gaat niet”, was mijn antwoord steevast: “Sannewaaallll”. Jep, ik dacht dat ik alles kon. Dat zit er nog steeds wel een beetje in hoor. En, als ik het niet zelf kán, weet ik wel iemand die het wél kan. Superhandig in mijn vakgebied want dat heeft er in mijn carrière voor gezorgd dat mijn klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat het wel goed komt als ze iets aan mij uitbesteden. Goed, vandaar dus mijn bedrijfsnaam: Sannewel. Inclusief punt trouwens: recht-toe, recht-aan. Cut the crap. Straight to the point. 

 

Intussen heeft de ervaring mij geleerd dat je niet alles zelf kunt en moet willen kunnen. Tijd is relatief maar dat een werkweek een begrenst aantal uren heeft (of moet hebben..) zal iedereen met me eens zijn. Ook al vind ik het tof om alles zelf te onderzoeken en doen, heb ik ook geleerd dat ik keuzes moet maken. Doen waar ik goed in ben en andere zaken schrappen of uit te besteden. Practice what you preach, right ;-). Dat is namelijk wat ik ondernemers adviseer: focus op je corebusiness, stop daar al je tijd en energie in en besteed uit waar je niet goed in bent of wat je niet leuk vindt. Et voila! Aan wie besteed je die randzaken uit? Aan een virtual assistant. Dat doe ik zelf inmiddels ook door samen te werken met andere VA's, zodat ik mijn klanten optimaal kan bedienen. 

 

Omdat ik werken op projectbasis het tofst vind, het liefst samenwerk met gedreven en inspirerende ondernemers én omdat mijn eigen ondernemersbloed al jaren kriebelde, ben ik in 2015 Sannewel. gestart. Als personal sidekick ondersteun ik, samen met mijn team, inspirerende ondernemers in hun bedrijfsvoering. 

Sanne

Leeftijd: 32
Werkervaring:
12 jaar. 10 bedrijven & 17 managers in loondienst ondersteund. Sinds juni 2015 fulltime ondernemer en vanuit daar reeds met 9 opdrachtgevers mogen samenwerken.
Opleiding: MBO Directiesecretaresse, HBO Management, NLP Practitioner.
Sign: Leeuw (yes, passievol en expressief maar ook geordend en rustig)
Favoriete drankjes: Cappuccino of spa rood
Favoriete boeken: James Worthy (J.Worthy), De vierde dimensie (H.P.Roel), De essentie van synchronisch leven (D. Chopra), 7 habits (S. Covey), Master your Mindset (M. Pilarczyk).
 

Way of working: pragmatisch, efficient, actiegericht, oplossingsgericht.

Ideale klant: dienstverlener, communicatief vaardig, down to earth, trainer / coach in softskills
Vakantieland: Azië so far (m.n. Thailand en Bali), exploring the rest ;-)
Ontspant met: yoga en meditatie of met een boek in de zon.
Verborgen talent: schrijven
Houdt van: samen eten, drinken, goede gesprekken voeren en lol trappen.

Kim

LEEFTIJD: 26
WERKERVARING: jarenlang ervaring in de horeca en als inkoper bij het familiebedrijf van mijn ouders
OPLEIDING: WO Bachelor Organisatiewetenschappen, Pre-master Strategic Management
FAVORIETE DRANKJES: Cappuccino, Cola Zero, San Pellegrino met limoen
FAVORIETE BOEKEN: Het meest interessante boek wat ik het afgelopen jaar heb gelezen was Sapiens door Yuval Noah Harari, het meest vermakelijke vond ik Luckiest Girl Alive door Jessica Knoll.

IDEALE KLANT: Inspirerende ondernemers waar geen berg te hoog voor is. Mijn motto is al een hele tijd: ‘small dreams have no future’, ik vind het inspirerend om mensen te ontmoeten die in staat zijn door het alledaagse van het ondernemerschap heen te kijken en in staat zijn zich op te laden voor elke volgende stap in hun succes.

WAY OF WORKING: Doortastend, effectief, analytisch, direct en eerlijk. Ik kan hoofd- en bijzaken duidelijk scheiden en kijken waar de verbeterpunten zitten en deze doorvoeren.

VAKANTIELAND: De Verenigde Staten staat al jaren met stip op nummer 1 maar hoog op mijn toekomstig bezoeklijstje staan Israël, Canada en Nieuw-Zeeland.

VERBORGEN TALENT: Trivia. Ik ben er van overtuigd ergens een speciale triviahoek te hebben in mijn brein en onthoud de meest nutteloze feitjes, die trouwens wel goed van pas komen op een avondje Trivial Pursuit.

HOUDT VAN: Gezellige avonden met vrienden die niet lang genoeg kunnen duren, een boek vinden wat je niet meer weg kan leggen, schaterlachen, avonturen beleven en herinneringen maken met mensen waar je van houdt. 

Sharita

LEEFTIJD: 43
WERKERVARING: 20 jaar, bij 4 bedrijven, eerst als secretaresse en daarna als teamleider. Sinds februari 2017 fulltime ondernemer.
OPLEIDING: MBO Bankwezen, Coaching, HBO Bachelor Management (ben ik aan het afronden)
SIGN: Waterman: vriendelijk, eerlijk, weerbarstig 
FAVORIETE DRANKJES: Water, thee en wijn
FAVORIETE BOEKEN: Ik zou veel meer willen lezen maar dat lukt alleen op vakantie. En dan lees ik het liefst Saskia Noort, verstand op nul en nergens aan denken!
 

WAY OF WORKING: ondersteunend en actiegericht
IDEALE KLANT:  iemand met wie ik een goede klik heb en die mij inspirereert
VAKANTIELAND: Amerika vind ik een geweldig land maar tegenwoordig is alles prima als er maar een zwembad aanwezig is voor de kinderen :-)
ONTSPANT MET: een boek, Netflix of lekker samen zijn met  vrienden.
VERBORGEN TALENT: heb ik nog niet ontdekt :-)
HOUDT VAN: Lekkere etentjes en sporten

Aniek

LEEFTIJD: 31
WERKERVARING: 10 jaar, bij 7 bedrijven, veelal gewerkt voor creatievelingen en ruimdenkende ondernemers. Sinds mei 2017 freelancer.

OPLEIDING: MBO Toerisme en Recreatie, HBO Toerisme en Recreatie
SIGN: Tweelingen
FAVORIETE DRANKJES: Latte macchiato, tonic en een wijntje op z’n tijd ;)

FAVORIETE MUZIEK: Old Man Canyon, John Mayer, Xavier Rudd.  

WAY OF WORKING: Oplossingsgericht, efficiënt en doelgericht

IDEALE KLANT: Creatief brein, duidelijk en helder in communicatie, open-minded, relativeringsvermogen

VAKANTIELAND: Indonesië; Bali is mijn tweede thuis.

ONTSPANT MET: Tekenen, muziek luisteren en surfen

VERBORGEN TALENT: Tekenen
HOUDT VAN: Genieten van het leven, soms links of rechts afslaan waar de meesten rechtdoor gaan, avonden lang met vrienden eten en drinken, dansen!