Sannewel
over sannewel.

"Straight
to the point!"

over sannewel.

Concepten ontwikkelen, plannen smeden, concretiseren, waarmaken, processen logisch inrichten, efficenter maken, getting things done! I like :) 

 

Mijn naam is Sanne, maar dat had je wellicht zelf al ingevuld. Als mijn ouders op jonge leeftijd tegen mij zeiden: “Sanne dat gaat niet”, was mijn antwoord steevast: “Sannewaaallll”. Jep, ik dacht dat ik alles kon. Dat zit er nog steeds wel een beetje in hoor, ik ben een typische onderzoeker. En, als ik het niet zelf kan, weet ik wel iemand die het wél kan. Superhandig in mijn vakgebied want dat heeft er in mijn carrière voor gezorgd dat mijn klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat het wel goed komt als ze mijn hulp inschakelen. Goed, vandaar dus mijn bedrijfsnaam: Sannewel. Inclusief punt trouwens: recht-toe, recht-aan. Cut the crap. Straight to the point. 

 

Intussen heeft de ervaring mij geleerd dat je niet alles zelf kunt en moet willen kunnen. Al heb je er de tijd voor, je hebt je blind spots. Ik geloof er heilig in dat je samen meer bereikt, harder groeit en grootser gaat. Of dat nou in omvang is of in impact. Het is mijn talent om conceptueel te denken, uit te werken welke concrete stappen er gezet moeten worden om doelen te bereiken, deze stappen te managen en jou, je bedrijf of team naar de next level te helpen. 

 

 

Sanne

Leeftijd: 37
Werkervaring: bijna 20 jaar alweer! Lang als Personal Assistant en Management Assistant. Daarna zelfstandig als freelance Interim en Virtal Assistant, wat vervolgde als Virtual (project) Manager, programma manager en procesverbeteraar. Ondertussen heb ik Thrive Co-working opgezet en ook weer overgedragen aan de nieuwe eigenaar (een flexwerkplek voor ondernemers). Sinds 2020 heb ik een tweede bedrijf (Tiger Lily) in ademwerk en ijsbaden. 
Opleiding: MBO Directiesecretaresse, HBO Management, NLP Master Practitioner, Reiki I & II, Holistic Breathwork & Icebath Coach
Sign: Leeuw (yes, passievol en expressief maar ook geordend en rustig)
Favoriete boeken: De essentie van synchronisch leven (D. Chopra), Think and Grow Rich (Napoleon Hill), Nooit meer te Druk (Tony Crabbe), De kracht van Kwetsbaarheid (Brene Brown)

Favoriete drankjes: Cappuccino en bubbels :)

Way of working: pragmatisch, doelgericht, doortastend, creatief, vanuit liefde met oog voor het grotere geheel

Ideale klant: coach, trainer of opleider, creatieveling, kennisondernemer, communicatief vaardig, down to earth, visionair, commercieel
Vakantie(ei)land: Bali 
Ontspant met: breathwork, yin yoga, sporten (HIIT) of met een boek in de zon (het liefst op het strand)
Verborgen talent: schrijven
Houdt van: samen eten met vrienden, goede gesprekken voeren en lol trappen, oh en reizen! 

Profielen: explorer en magician (business archetype), ENFP (MBTI), Generator 3/5 (Human Design)